Print the value of index0
  • Report:  #94035

Complaint Review: Dale Bell

Dale Bell ripoff, drug dealer, Sunmount employee, Tupper Lake New York

  • Reported By:
    Tupper Lake New York
  • Submitted:
    Tue, June 08, 2004
  • Updated:
    Sat, December 11, 2004
  • Dale Bell
    42 McCarthy Street
    Tupper Lake, New York
    U.S.A.
  • Phone:
    518-359-8090
  • Category:

Dale Bell,

I have supervised this character and I believe he is a drug dealer in Tupper Lake. His father was the Police Chief when alive but I believe he retained connections in the Police Department. Anyways I have good reason to believe that he is doing drugs and dealing in the Tupper Vicinity. Dinger is an a*****e from start to finish. I have initiated an Albany investigation into Bells affairs.

Ralph
Tupper Lake, New York
U.S.A.

3 Updates & Rebuttals


ERICK

COULMBIA,
Missouri,
U.S.A.

WANNA BE MARINE

#4Consumer Comment

Sat, December 11, 2004

DALE BELL BEAT BRANDY ROBERTS,IS FAR FROM BEING LIKE HIS BROTHERS WHO ARE ALL OK IN MY BOOK THE f**kER EVEN GOT A MARINE CORPS TATTOO AFTER CRYING TO GO HOME TO MOMMY ONLY AFTER BEING IN BOOT CAMP FOR A FEW WEEKS A FELLOW MARINE FRIEND OF MINE DISCUSSED TAKING HIM INTO THE WOODS AND CUTTING THE TATTOO OFF HIS ARM YOU HAVE TO EARN THE TITLE OF BEING A MARINE WHICH ONLY COMES AFTER 13 WEEKS OF HELL ON PARIS ISLAND STOP HIDING BEHIND THE REPUTATION OF BEING A BAD a*s MARINE OR A DAVE DARRELL OR DERICK YOU DONT COME CLOSE TO ANY OF THEM BOY.


Friend Of Dale

United States,
Florida,
U.S.A.

this is bull crap

#4Consumer Comment

Tue, June 08, 2004

I JUST WANT TO SAY THAT I HAVE KNOWN DALE BELL FOR MANY YEARS AND HE IS A VERY GOOD MAN. HE IS A DEVOTED FATHER WHO LOVES HIS CHILDREN VERY MUCH AND WOULDNT DO ANYTHING TO HARM THAT RELATIONSHIP. WHO EVER WROTE THESE LIES ABOUT DALE SHOULD BE ASHAMED OF THEMSELVES. HAVE YOU NOTHING BETTER TO DO THEN TO TRY AND SLANDER SOMEONE WHO HASNT DONE A THING TO YOU. I HOPE DALE CAN FIND OUT WHO REALLY WROTE THIS GARBAGE AND TAKE LEGAL ACTION. ANYONE WHO REALLY KNOWS DALE BELL CAN TELL YOU THAT HE WOULD NEVER BE INVOLVED IN SOMETHING AS STUPID AS THAT ESPECIALLY WORKING FOR THE GOVERNMENT. THAT IS REALLY ALL I HAVE TO SAY AND TO WHOEVER WROTE THESE LIES MAY YOU BE ABLE TO SLEEP AT NIGHT KNOWING THAT YOU HAVE CLAIMED SUCH LIES!!!!!


Gregg

Fresno,
California,
U.S.A.

WTG Tuppervillains

#4Consumer Comment

Tue, June 08, 2004

We can only hope it isn't an undercover operation. You are about as smooth and polished as the rest of the Tuppervillains.

Respond to this Report!