Print the value of index0
  • Report:  #1422733

Complaint Review: JCN AND ASSOCIATES

JCN AND ASSOCIATES, JCN AND ASSOCIATES, NUNEZ AND ROSEN CALLED AND SAID I HAD TO PAY OR GO TO JAIL! Amherst New York

  • Reported By:
    VERY UPSET — El Paso Texas United States
  • Submitted:
    Sat, January 13, 2018
  • Updated:
    Tue, March 20, 2018
  • JCN AND ASSOCIATES
    2333 NIAGRA FALLS BLVD
    Amherst, New York
    United States
  • Phone:
    618-224-0013
  • Category:

I RECIEVED A CALL ON TUESDAY THE 9TH OF JANUNARY AND WAS RUDELY SPOKEN TO BY A MALE BY THE NAME OF MICHAEL MURPHY AND WAS TOLD THAT IF I DID NOT PAY THE AMOUNT OF $1,4OO THAT I WOULD GO TO JAIL , HE WAS GOING TO CALL MY JOB AND TELL THEM THAT THEY WERE GOING TO COME AND PICK ME UP AND MAKE SURE THAT I WOULD NOT HAVE A JOB ANY MORE. I TRIED TO SPEAK TO HIM AND HE REFUSED TO LISTIEN TO ME AT ALL AND HUNG UP. SO I CALLED THE NUMBER BACK AND HE ANSWERED SAYING LOOK I AM NOT GOING TO HELP YOU BECAUSE YOU JUST DO NOT CARE AND I TOLD HIM YES I DO CARE. AND HE TOLD ME HE COULD MAKE A DEAL WITH ME WITH AMOUNT THAT I WOULD ONLY HAVE TO PAY THE AMOUNT OF $800.OO HUNDRED INSTEAD OF THE AMOUNT OF $1.400, SO I GAVE HIM MY BANK INFORMATION AND I HAD TO SEND HIM A FORM SIGNED ONLINE TO CONFORIM THE AMOUNT. HE TREATED ME LIKE I HAD DID SOMETHING WRONG AND I TOLD HIM I HAD FILLED FOR BANRUPTCY HE SAID HE DID NOT CARE WHAT I HAD FILLED THAT HE WAS GOING TO GE HIS MONEY ONE WAY OR ANOTHER. SO I FINALY REALIZED I REMEMBER HE SAID I HAD DONE IT LAST YEAR IN FEBUARY WELL I KNEW THAT WAS NOT RIGHT SO I CALLED THE BANK AND TOLD THEM NOT TO ALLOW THIS TO HAPPEN CALLED MY ATTORNEY AND WAS TOLD NOT TO ANSWER CALLS ANY MORE.

THIS MORING MR. MURPHY CALLED AND SAID THAT HE WAS GOING TO MAKE SURE I WENT TO JAIL TODAY AND END UP IN THERE FOR A LONG TIME. THEN ON MY WAY TO WORK A MR.ROSEN CALLED AND SAID THAT HE NEED TO TALK TO ME AND I ASKED WHAT HE NEEDED SAID HE WAS THE ATTORNEY IN CHARGE OF THIS AND I ASKED I THOUGHT THE ATTORNEY NUNEZ WAS IN CHARED AND HE SAID THAT HE WAS APART OF THE FIRM AND STARTED TO TREAT ME BAD AND I TOLD HIM I WAS NOT GOING TO LISTEN TO HIM HE WAS GOING TO LISTEN TO ME THEN HE TRANSFFERED ME TO A WOMEN CALLED BRITTNEY AND SHE TOLD ME THAT I HAD NO RIGHT TO SPEAK THE TO ATTORNEY THAT WAY AND I WAS WRONG AND I TOLD HER THAT I KNW THIS IS A SCAM TO LEAVE ME ALONE AND STOP BOTHERING AND THAT I WAS GOING TO GO PUBLIC WITH THIS.

1 Updates & Rebuttals


Karma

Buffalo,
New York,
United States

Thank you!

#2UPDATE EX-employee responds

Tue, March 20, 2018

This company was shut down raided by the fbi. If you do have an attorney the owner of the companys real name is Jason Nocera who lives in Cheektowaga NY. Michael Murphy doesn't exist.. his real name is Matthew Christopher Merchant and he lives in North Tonawanda NY.

These people are straight scum bags who steal and Rob people to pay debts they don't even owe or had paid multiple times if anyone else has paid this company it was a scam there criminals who have finally been shut down.

Respond to this Report!