;
  • Report:  #1510826

Complaint Review: Westgate - Myrtle beach South carolina

Reported By:
Tia - Washington DC, United States
Submitted:
Updated:

Westgate
415 S Ocean Blvd, Myrtle Beach, SC Myrtle beach, 29577 South carolina, United States
Phone:
(843) 448-4481
Web:
https://www.westgateresorts.com/
Tell us has your experience with this business or person been good? What's this?
Report Attachments

 I TRULY APOLOGIZE THAT I HAVE TO ASK YOU TO SIGN ALL PETITIONS BUT IF THEY TAKE ONE DOWN, I WILL HAVE THE BACKUP TO SEND TO THE FEDERAL TRADE COMMISSION, CONSUMER PROTECTION BUREAU, CONSUMER FINANCE PROTECTION, US DEPT OF JUSTICE AND THE PRESIDENT. I AM REQUESTING THAT PRESIDENT BIDEN MAKE TIMESHARES ILLEGAL THROUGH AN EXECUTIVE ORDER, WHICH SKIPS OVER CONGGRESS.

PLEASE SIGN ALL THREE PETITIONS AND LETS PUT THESE CROOKS OUT OF BUSINESS. I ALSO AM ASKING THAT EVERYONE WHO WAS DEFRAUDED IN A TIMESHARE RECEIVE THEIR MONEY BACK THROUGH A CLASS ACTION LAWSUIT BY FEDERAL TRADE COMMISSION. THERE IS A CLAUSE IN THE TIMESHARE AGREEMENTS THAT KEEP THE TIMESHARE OWNERS FROM PARTICIPATING IN A CLASS ACTION LAWSUIT, BUT IT DOESN’T KEEP THE FEDERAL TRADE COMMISSION FROM FILING A CLASS ACTION LAWSUIT ON OUR BEHALF. THANK YOU VERY MUCH!  THIS IS THEIR JOB, THEY ARE SUPPOSED TO PROTECT US FROM MASSIVE AND PERVASIVE SCAMS LIKE TIMESHARES:



Ripoffreport Report Image

http://chng.it/Jpm95JVPT5 

(Primary Petition)

http://chng.it/dNtJrf6MZr

(Backup petition)

https://www.thepetitionsite.com/203/013/527/make-timeshares-illegal-due-to-the-deceptive-fraudulent-practices-used-to-sell-them/                       



Reports & Rebuttal
Respond to this report!
Also a victim?
Repair Your Reputation!
//